Afbeelding
Fred Sollie

Vertier voor jong en oud op IJsselmuider Zoddefestival

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN – Na het succes van de twee voorgaande edities wordt op zaterdag 1 september vanaf 14.00 uur rondom de grote vijver in het Zoddepark voor de derde maal het IJOV Zoddefestival gehouden. Er is die dag van alles te doen voor jong en oud.

Naast muziek zijn er diverse attracties: waterballen, de sweeper en waterfietsen. De scouting zal activiteiten verzorgen om en in het water.

Brandweer en The Judge

Brandweer IJsselmuiden verzorgt enkele spectaculaire demonstraties (zie foto's). Ook zijn er demonstraties met modelvliegtuigen en zijn er diverse oude tractoren en auto’s te bewonderen. Ook is het Trekkertrek Team van ‘The Judge’ aanwezig en zal de machine een paar keer starten. Een spektaculair gebeuren.

Op het podium

Langs het terras staan kraampjes waar hapjes en drankjes te koop zijn. Vanaf het terras is er zicht op het podium waar de hele dag acts te zien zijn en live muziek ten gehore wordt gebracht. De invulling van het podium is als volgt: 14.30 uur IJGV Jazz demo’s, 15.00 uur Recht deur zee, 16.15 uur Midnight Madness, 17.30 Balkunstenaar Joshua Agteres, 18.15 Zanger Raymond Smit. Van 19.30 tot 21.00 wordt het Zoddefestival afgesloten met een optreden van de Party Coverband Royal Hillbilly Club. Ze spelen bekende hits overgoten met een flinke lading Hillbilly bluegrass en country.

Zoddemarkt

Winkeliers, hobbyisten, verenigingen en bedrijven uit IJsselmuiden kunnen een kraampje huren. De prijs van een marktkraam van 4 meter breed is 50 euro. Een halve kraam van 2 meter breed kost 30 euro. Opgeven kan via zoddefestival@ijov.nl.

Afbeelding