Afbeelding
Fred Sollie

Voorlichtingsavond over bevallen in het ziekenhuis

Algemeen

ZWOLLE - ?Bevallen is al spannend genoeg. Onzekerheid rond de gang van zaken in het ziekenhuis is daarbij ongewenst. Het team van de afdeling Verloskunde van Isala houdt daarom een voorlichtingsavond voor zwangeren en hun partner. Deze avond vindt plaats op donderdag 30 augustus van 20.00 tot 21.30 uur.

Een verpleegkundige van de afdeling Verloskunde zal uitleg geven over bevallen in het ziekenhuis. Aansluitend wordt een film vertoond over de afdeling Verloskunde. Daarin stellen de zorgverleners zich voor die bij de bevalling betrokken zijn. Een gynaecoloog geeft uitleg over bevallen en vertelt over zijn rol tijdens de bevalling. Verder komt pijnbestrijding aan bod en is er een fotoserie over een keizersnede. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de gynaecoloog en de verpleegkundige.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Locatie en parkeren
?Isala, Gebouw D, Auditorium, Dr. Van Heesweg 2, Zwolle. Fiets of auto kunnen het beste worden geparkeerd in de parkeergarage (P3) of op P1, het parkeerterrein aan de Dr. Van Heesweg 2. Gebouw D is bereikbaar via een eigen ingang.