Afbeelding

Politie zoekt getuigen

Algemeen

KAMPEN - De politie kreeg donderdag 23 augustus melding van een verdachte situatie op het station in Kampen-Zuid. Er zouden 3 jongens in de fietsenstalling lopen die aan het trekken en rommelen waren met fietsen. Hierdoor werd de indruk gewekt dat zij fietsen probeerden te stelen.

Aanhouding
Er werd 1 verdachte aangehouden op de Zwartendijk. Twee personen konden ontkomen. Tevens werden er een aantal fietsen aangetroffen waarvan de politie vermoedt dat die van diefstal afkomstig zijn.

De politie is op zoek naar de getuigen die tussen 23.42 en 00.00 uur op/nabij het station Zuid danwel in de fietsenstalling aanwezig waren. Tevens zou er rond dat moment een trein gestopt zijn waarvan de reizigers mogelijk iets gezien zouden kunnen hebben.

Signalement van de verdachten
- Allen een (donker) getinte huidskleur
- Tussen de 20 - 30 jaar oud

Wie getuige is of zijn/haar fiets kwijt is wordt verzocht contcat met de politie op te nemen via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2018381624.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 16 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 18 uur geleden