Afbeelding
Tennekes.

Programma Zoddefestival met nieuwe onderdelen rond

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN - IJOV houdt op zaterdag 1 september voor de derde maal het IJOV Zoddefestival rondom de grote vijver in het Zoddepark. Er is op die dag weer van alles te doen voor jong en oud in het park, zo belooft de organisatie.

“Muziek, entertainment, sport en spel, de zoddemarkt en nog veel meer. Het IJOV Zoddefestival is een evenement dat om het jaar wordt georganiseerd. Naast muziek zijn er attracties voor het hele gezin. Een paar attracties zullen ook dit jaar weer terugkomen waaronder de waterballen en de Sweeper. Maar dit jaar zullen er ook weer nieuwe attracties worden toegevoegd waaronder waterfietsen. De scouting zal diverse activiteiten verzorgen om en in het water.”

En verder: “Tevens kunnen we dit jaar weer rekenen op medewerking van de brandweer IJsselmuiden. Zij verzorgen, net als tijdens de eerste editie van het Zoddefestival, tal van spectaculaire demonstraties. Ook zijn onder meer demonstraties met modelvliegtuigen en zijn er diverse oude tractoren en auto’s te bewonderen. Eveneens is het Trekkertrek Team van ‘The Judge’ aanwezig. Ook zijn er activiteiten bij de dierenweide. Langs het terras staan kraampjes en een bar voor eten en drinken. Vanaf het terras heb je zicht op het podium waar de hele dag acts zijn te bewonderen en livemuziek wordt gespeeld. Het programma is als volgt. Om 14.30 uur verzorgt IJGV Jazz-demonstraties en vanaf 15.00 uur treedt Recht deur zee op. Om 16.15 uur is het tijd voor Midnight Madness, gevolgd door balkunstenaar Joshua Agteres om 17.30 uur. Zanger Raymond Smit treedt op vanaf 17.45 uur en de afsluiter vanaf 19.30 uur is van de Royal Hillbilly Club."