Afbeelding

Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heb jij wel eens een bezoek gebracht aan het grootste bouw- en woonwarenhuis van Noord- en Oost-Nederland? Begonnen als sloopbedrijf, daarna één van de eerste bouwmarkten van Nederland en nu een 22.000 m² winkeloppervlakte met de mooiste merken. Dit jaar bestaat Boer 60 jaar en dat wordt gevierd in Staphorst.

Een begrip in de regio

Alweer zestig jaar geleden, in 1958, begonnen Jacob en Klaas Boer een sloopbedrijf, genaamd: Firma J. Boer en Zn.. Met een trekker en twee aanhangers slopen ze oude gebouwen en huizen in Staphorst en de wijde omgeving. In de jaren ’70 ontstaat er een groeiende vraag naar nieuwe materialen en gaan ze ook keukens en sanitair verkopen.

In een vrachtwagentje met huif plaatste de familie een demonstratiekeuken en gingen ze ‘de boer op’ om mensen kennis te laten maken met de keukenverkoop. Al snel leidde dit tot een groot succes en zijn ze groot geworden in de verkoop van keukens en badkamers.

Eén van de eerste bouwmarkten

In 1977 wordt één van de eerste bouwmarkten van Nederland geopend in Staphorst. De FABO bouwmarkt werd destijds officieel geopend door de toenmalig burgemeester Nawijn van Staphorst. Hij ontving de sleutel van één van de kinderen van de familie Boer. Eind jaren ’80 werd de naam omgezet naar Boer Staphorst.

Tijd voor een feestje!

In september gaan medewerkers van Boer de regio in om het 60-jarig jubileum te vieren met hun klanten. Wat ze gaan doen blijft nog even geheim, zodat de mensen in de regio verrast worden. Wat wel verklapt kan worden, is dat je in de week van 17 t/m 22 september in de winkel leuke prijzen kunt winnen door te draaien aan het jubileumrad.

Wie jarig is trakteert!

Speciaal voor het 60-jarig bestaan heeft Boer een jubileumkrant uitgebracht. Hierin staan scherp geprijsde aanbiedingen, maar bijvoorbeeld ook een heerlijk recept van showroom-kok Melanie. Voor het jubileum heeft ze een feestrecept bedacht, een heerlijke Carrot Cake die je zelf kunt bereiden of kunt komen proeven in de keukenshowroom op zaterdag 22 september tussen 10:00 – 16:00 uur.

Maak kans op mooie prijzen

Puzzel mee en maak kans op een 21-delig Brabantia cadeaupakket ter waarde van 239 euro. Weet jij de juiste zin te maken met de gouden blokjes uit de puzzel? Print de puzzel op: boer-staphorst.nl/puzzel.

Wil jij dit feestje meevieren? Kom dan in de week van maandag 17 september t/m zaterdag 22 september naar Boer. Nieuwsgierig geworden naar de jubileumkrant? Bekijk deze dan op: boer-staphorst.nl/jubileumkrant.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 23 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57