Afbeelding

De Eenvoud staat voor betaalbare uitvaart

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Christiaan Hölsken. Met zijn bedrijf Uitvaartverzorging De Eenvoud kan hij al een uitvaart neerzetten voor 3.750 euro. "Een grote organisatie durft daar 6.500 euro voor te vragen. En mensen krijgen bij mij minstens dezelfde service", aldus Hölsken.

Hölsken verbaast zich over een aantal collega-uitvaartverzorgers. "Ze roepen dat ze voor elk budget een afscheid kunnen organiseren, terwijl ze hun prijzen niet openbaar maken en niet de prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen bieden die ik wel wel heb." Hölsken begon in 2017 voor zichzelf in de uitvaartbranche. "Sinds ik op het toneel ben gekomen, is de uitvaartwereld geschrokken. Dit jaar heb ik al dertig uitvaarten in Kampen verzorgd."

De Eenvoud hanteert een scherpe prijs. Het bedrijf heeft bewezen dat een uitvaart betaalbaar kan zijn. "Het verschil zit 'm erin dat wij minder overhouden aan een uitvaart. We nemen genoegen met minder winst. Ik vind dat grote uitvaartverzorgers teveel overhouden aan een uitvaart. Daarom ben ik open over onze tarieven. Die staan gewoon op onze site."

Over de kwaliteit van de uitvaartverzorging hoeven de mensen zich geen zorgen te maken. "Hölsken wil op een eenvoudige maar wel waardige manier een uitvaart neerzetten zonder poppenkast. "Het moet netjes, respectvol en waardig zijn. Ik heb veel levenservaring en kan ontzettend goed aanvoelen wat verdriet betekent.
We werken met de beste materialen en mensen. Onlangs hebben we contract afgesloten met Rouwservice Nederland, zodat we mensen nog beter kunnen bedienen. We staan elke dag in contact met de familie en benaderen elke persoon als uniek."

Uitvaartverzorging De Eenvoud
Leeghwaterstraat 1a Kampen
Tel: (038) 202 23 61 of (06) 418 280 12
E-mail: info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl
internet: www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl