Afbeelding
Dries van Dijk

De Bloemenhof sponsort sporttassen VSCO’61 MO19-1

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag werden de meiden van VSCO’61 MO19-1 aangenaam verrast door De Bloemenhof, de boekettenspecialist uit Elburg. Uit handen van de eigenaren Arie en Simone Verheul ontvingen ze prachtige sporttassen. Met veel enthousiasme en applaus werd de sponsor bedankt, waarna Marielle Pleiter hen een fraai wijnpakket aanbood als blijk van grote waardering. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte De Bloemenhof namens VSCO’61 voor dit uitermate genereuze gebaar.

Ongeveer vijfendertig jaar geleden startte Arie Verheul De Bloemenhof en hij is nog alle dagen in touw om de florerende bloemenzaak te runnen. Sinds 2015 is dochter Simone mede-eigenaar en is er een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het prachtige vernieuwde en eigentijdse aanzicht van de bloemenzaak geeft een mooie uitstraling aan De Bloemenhof. Het assortiment bestaat uit verse snijbloemen en planten alsook uit woondecoraties. Verder is de passie van Simone voor bruidswerk, bekroond met een eigen Label genaamd ‘Simone Wedding Florist’, terug te vinden in de speciale Flower corner. Ook is er volop keuze in een groot assortiment cactussen. Volgens Simone een hip plantje dat nog helemaal in is.

Na de grote metamorfose van de bloemenzaak hebben Arie en Simone Verheul ook hun trouwe support aan VSCO’61 in de nieuwe stijl laten aanpassen. Naast de reclameborden zijn ook de advertenties in de populaire VSCO’61-Magazines gerestyled. Afgelopen zaterdag wist De Bloemenhof de club opnieuw te verrassen door de overhandiging van special design sporttassen in de VSCO’61-look aan MO19-1 (Meiden onder 19 jaar v/h A1). Simone Verheul was met haar opvallende reclameauto naar sportpark De Heughte gekomen om de tassen officieel te overhandigen. Een leuke fotoshoot volgde op zowel het VSCO’61-terrein als in en voor De Bloemenhof.

De meiden waardeerden dit sportieve gebaar bijzonder en gaven de nieuwe tassensponsor een luid applaus, waarna Marielle Pleiter hen een fraai wijnpakket met leuke VSCO’61-gadgets aanbood. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens de vereniging dank uit voor de sponsoring. Arie en Simone overhandigden hierop de meiden en de staf een prachtige zonnebloem voor een stralend en succesvol voetbalseizoen.

De nieuwe sporttassensponsor van VSCO’61 MO19-1 is te vinden op:

De Bloemenhof
Klokbekerweg 162
8081 JJ Elburg
T: 0525 - 68 16 68
E: info@debloemenhof.nl
www.debloemenhof.nl

Ook te volgen via Twitter en Facebook.