Afbeelding

Lijfstijl Mode: vlotte mode voor vrouwen met een grotere pasvorm

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Lijfstijl Mode hebben bezoekers na het zien van de collectie ook zin in het najaar. De najaarscollectie is kleurrijk en comfortabel met mooie warme tinten en prachtige stoffen. Genieten dus dit najaar.

Een scala aan mooie kleuren en stoffen siert de kleding voor het najaar. Kleuren zoals paars, petrol, olijfgroen okergeel, rood en magenta, roze, kobalt en zwart kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Het merk Exelle en het nieuwe merk Kanok zijn bekend om de goede pasvorm, jong, stoer, met leuke aparte accenten en wat ook zeker zo belangrijk is een pasbereik tot en met maat 60. Het merk Twister en Ophilia en Yesta zijn voor de modebewuste jonge vrouw die de laatste trends op modegebied volgt en bovendien zeer voordelig geprijsd is.Ook de laatste trends op gebied van shawls zijn er in vele modekleuren aanwezig.

De najaarscollectie varieert van jong sportief tot zakelijk gekleed, met ook de laatste trendy mode-items zoals lange vesten en stoere jeans. De rok is helemaal in dit najaar tevens de mooie vrouwelijke tunieken met aparte halzen en bijzondere belijningen. Tevens heeft Lijfstijl dit najaar een enorm grote keuze uit winterjassen. Mooie trenchcoats als fluffy ‘fake fur’ swing coat als sportieve rain/ alweather coat en dat tot en met maat 60.

De collectie omvat een ruime keus in verschillende stijlen en ook in verschillende prijscategorieën. Op woensdag 19 september organiseert Lijfstijl enkele modeshows. De middagshow begint om 14.00 uur en de avondshow om 19.30 uur. Plaatsen reserveren kan u op 0527-611212 volg Lijfstijl via Facebook en blijf op de hoogte van de laatste actuele modetrends. www.lijfstijl-mode.nl. Lijfstijl Mode is gevestigd aan de Lange Nering 97 in Emmeloord.