Afbeelding
Dries van Dijk

ABO-IT nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Nunspeetse bedrijf ABO-IT heeft zich deze week zich reclamebordsponsor verbonden aan VSCO’61. Gerjan en Jeanette Schreurs waren naar sportpark De Heughte gekomen om de borden officieel te overhandigen aan het nieuwe sponsorcommissielid Gerrit van ’t Veen van VSCO’61. ABO-IT ontving van de club een fraai bloemstuk als blijk van dank en waardering.

Na bijna 11 jaar als systeembeheerder bij ABO-IT (Advies, Begeleiding & Opleiding) te hebben gewerkt werd Gerjan Schreurs in juli 2015 eigenaar van dit Nunspeetse IT-bedrijf. Inmiddels zijn er 5 personen werkzaam bij deze groeiende onderneming en een verdere uitbreiding is in aantocht. ABO-IT is een allround ICT bedrijf. ABO levert totaaloplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profit organisaties zoals overheidsinstellingen en het onderwijs. Maar ook voor de particuliere markt is ABO-IT een gewaardeerd bedrijf. Het bedrijf beschikt over een diversiteit aan kennis, waardoor het voor de gebruiker van ICT probleemloos werkt. Binnen de organisatie is een scala aan producten en diensten aanwezig voor automatisering. Daarnaast worden er ook internetverbindingen zoals Glasvezel ADSL ,en VDSL gegelverd via partners HelloC, Helden van Nu en Solcon.

Op de Noord Veluwe zijn al vele relaties ontstaan en ook in Oosterwolde en omgeving heeft ABO-IT al een leuk ICT-netwerk opgebouwd. Lokale initiatieven, zoals de activiteiten van VSCO’61, spreken eigenaar Gerjan Schreurs aan. “Graag wil ik met mijn bedrijf ABO-IT iets terug geven aan de gemeenschap. Sponsoring versterkt de band en komt mijn naamsbekendheid ten goede”, aldus Gerjan. Het bedrijf sponsort VSCO’61 als reclamebordsponsor. Deze week waren Gerjan en Jeannette Schreurs op sportpark De Heughte om de mooi gestylde reclameborden officieel te overhandigen. Het nieuwe sponsorcommissielid Gerrit van ’t Veen toonde zich enthousiast over de steun aan de club en de mooie reclameborden. Als blijk van dank en grote waardering bood hij de nieuwe bordsponsor een fraai bloemstuk aan.

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf dat u kan helpen met uw automatisering? Aarzel niet om contact op te nemen met:

BO-IT
Stationslaan18B
8071 CM Nunspeet
T: 0341 - 26 08 09
M: 060 - 494 92 995
E: info@abo-it.nl of gerjan@abo-it.nl
www.abo-it.nl