Afbeelding

Helga Schuurman Schoenen & Podologie heeft nieuwe collectie boots en sneakers binnen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de herfst in aantocht verandert ook het modebeeld. Bij Helga Schuurman Schoenen & Podologie is inmiddels de nieuwe collectie schoenen binnen. Stoere boots, mooie laarsjes en sportieve sneakers, waarbij het draagcomfort groot is, maken daar onderdeel van uit.

De modewinkel, gevestigd aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen, biedt een groot aantal topmerken boots zoals Verhulst, Durea, Gabor en Remonte. “We hebben army-achtige boots in verschillende pasvormen”, legt Helga Schuurman uit. “Tot en met wijdte K. De kleuren zijn met name zwart, maar ook donkergroen, donkerblauw en een tikkeltje bordeauxrood. De boots zijn er met veters, kettinkjes maar ook riempjes met gespen.”

Qua sneakers zijn de stretchwalkers van Xsensible een hit. “Deze hebben speciale zolen die zorgen dat de houding verbetert en een dempend effect hebben op de gewrichten”, vertelt Helga. “Daardoor heb je minder last van knie- en rugklachten en hielspoor. Van Xsensible hebben we sneakers met verschillende pasvormen en vier verschillende hoogtes. De kleuren bij de dames zijn zwart, taupe, rood, donkerzilver, maar ook met bijvoorbeeld sterren- en panterprints. Bij de heren zijn de kleuren zwart en donkerblauw.”

Verder maken modieuze hoge en lage laarsjes onderdeel uit van het nieuwe assortiment, in verschillende kleuren en pasvormen. Mannen die op zoek zijn naar unieke handgemaakte schoenen zijn bij Helga Schuurman Schoenen & Podologie eveneens aan het juiste adres. Deze Kops Personal Pair-schoenen worden perfect op maat gemaakt en kunnen volledig naar smaak worden samengesteld. Zo is het ook mogelijk om een foto op de schoenen te printen.

Naast het grote aanbod aan modieuze schoenen met een perfecte pasvorm biedt de schoenwinkel nog meer. Helga is namelijk een gediplomeerd podoloog, oftewel voetkundig adviseur. Mensen met voet-, knie- en/of rugproblemen kunnen daarom bij haar terecht. Kijk voor meer info op www.helgaschuurmanschoenen.nl.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21