Afbeelding
Marc Roos

RegioBank kiest voor de regio

Partnerbijdrages

Als lokale onderneming kiest Sollie Financieel Adviseurs met RegioBank bewust voor de regio. Daarom start de adviseur op 18 september een lokale actie met de winkeliers in de Geerstraat.

“Met de winkeliers in de Geerstraat zijn we een mooie samenwerking aangegaan. Mensen die met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een waardebon van € 25 cadeau. Deze bon is te besteden bij bijna alle winkels in de Geerstraat. Veel winkeliers geven daarbovenop nog een eigen cadeau of extra korting weg.”

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet- en mobiel bankieren. “Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt”, aldus André Sollie. “Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en onafhankelijk advies over hypotheken en verzekeringen.”

Overstappen is zo geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt Sollie Financieel Adviseurs met de Overstapservice dat klanten gemakkelijk van bank overstappen. Zij weten precies wat er moet gebeuren en helpen hierbij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. RegioBank kreeg van haar klanten een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken*.

“Loop eens bij ons binnen als u in de buurt bent. Dat is trouwens goed te combineren met een bezoek aan de Geerstraat.”

* Bron: Geldgids #7, november 2017

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden