Afbeelding

Song & Dance verzorgt nu ook theaterlessen

Partnerbijdrages

Musical/theaterschool Song & Dance begint vanaf oktober met haar workshops in Zwolle. Wie een voorproefje wil hebben, is welkom tijdens de Open Dag op 22 september.

“Met twintig jaar musicalervaring, wordt het tijd om je grenzen te verleggen”, volgens theaterdocent Chris Hillen. “In oktober beginnen wij met de theaterworkshop ‘Er was eens’.

De lessen zijn op maandag in wijkcentrum de Enk in Assendorp.”

“Leuk dat theater, maar de musicalworkshop ‘Belle en het Beest’ is ook te gek”, lachen Ylva Wichers Schreur en Amber van Weerd, beide docenten Musical. “We blijven natuurlijk ook doen waar we heel goed in zijn. In oktober beginnen we met de workshops in Stadshagen, Zwolle-Zuid en de Wipstrik.”

De workshops zijn voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Ze zijn voor iedereen toegankelijk. “Als je musical of theater leuk vindt, hoor je bij ons”, aldus de docenten. De workshop duurt anderhalf uur per les en is - inclusief voorstelling -zeventien keer. De workshop kost 225 euro, inclusief twee kaarten en het filmbestand.

De Open Dag op 22 september is van 10.30 tot 12.15 uur. De bezoekers kunnen dan gratis musical – of theaterworkshops volgen. Alle docenten zijn eensgezind dat Song & Dance ‘The place to be’ is voor alle lessen op het gebied van zang, dans en drama.

Zie voor alle informatie www.songanddance.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.