Afbeelding
Jen Minkman (l) Jeroen Mies (r)

Kamperse debuteert met Young Adult Fantasy boek

· leestijd 1 minuut Cultuur

“Ordo Entia | Openbaring” is het debuut van Esmeralda van Belle. Het boek wordt 29 september tijdens Boek10|2018 gelanceerd in Schouwburg Het Park, Hoorn. 30 september presenteert zij haar boek in de Cellebroederspoort in Kampen, 14:00u – 16:00u.

Voor deze presentatie wordt geen entree gevraagd, wel vragen we u om u aan te melden via redactie@godijnpublishing.nl. Ontmoet en groet de auteur van dit bijzondere boek. Uiteraard kunt u tijdens deze middag “Ordo Entia | Openbaring” aanschaffen en laten signeren door de auteur.

Esmeralda van Belle (1986) is geboren en getogen in Kampen. In haar appartement in de historische binnenstad ontstaan twee prentenboeken. In 2014 verruilt zij de Hanzestad voor de VOC-stad Hoorn. Haar passie voor schrijven neemt ze mee. Esmeralda is de Hoornse winnaar van de schrijfwedstrijd ‘Hartstocht, een thriller’ en zit zij bij de finalisten van de landelijke winnaars. Ook is zij één van de schrijvers van verschillende verhalenbundels die zijn gepubliceerd bij Godijn Publishing.

Ordo Entia | Openbaring

Een geheimzinnige brief, een ontmoeting in het holst van de nacht en een bijzondere uitnodiging. Het startsein voor het nieuwe leven van Jeroen.

De dood van zijn vader blijkt geen ongeluk met een straathond te zijn, zoals Jeroen altijd is verteld. Hij is omgekomen tijdens een missie van Ordo Entia, een geheime genootschap, waarvoor hij werkte. Jeroen wordt gevraagd zijn plek in te nemen bij het eeuwenoude Ordo Entia, dat de balans tussen de menselijke wereld en de mythische wereld in stand houdt. Ondanks de afkeuring van zijn moeder neemt hij de uitnodiging aan. Daar ondervindt hij dat de wereld die hij kent slechts een klein deel is van de werkelijke wereld.

Ordo Entia | Openbaring is een YA Urban Fantasy die je meeneemt in een wereld vol mythische wezens, familiegeheimen en een strijd tussen goed en kwaad. Of is de wereld eerder grijs dan zwart-wit?

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 4 uur geleden