Afbeelding

Formido wordt Praxis in IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Eind november opent Praxis in IJsselmuiden haar deuren op de Veldoven. Op deze locatie is momenteel Formido gevestigd. De nieuwe winkel biedt klanten een ruime keuze op het gebied van verf, verlichting, behang en raamdecoratie.

Wil de Kleine, de winkelmanager van Formido en straks winkelmanager van Praxis, vertelt waarom hij zo enthousiast is: “Zowel Praxis als Formido is onderdeel van Maxeda DIY Group. Praxis is sterk als formule en heeft een breed assortiment. Ombouw tot Praxis is dan ook een logische stap vooruit voor onze winkel én voor IJsselmuiden. De hele winkel wordt verbouwd tot een eigentijdse complete bouwmarkt voor alle klussers. Sommige dingen veranderen ook niet: de bekende vriendelijke gezichten van het bestaande Formido-personeel vormen ook bij Praxis IJsselmuiden straks het vertrouwde serviceteam. En natuurlijk blijven we vasthouden aan onze services.

Praxis heeft als missie er écht ‘Voor de Makers’ te zijn en organiseert in dit kader ook diverse workshops. Mijn winkelteam heeft er enorm veel zin in en we kunnen amper wachten tot de Praxis-deuren opengaan. De winkel blijft gewoon open tijdens de ombouw, waardoor klanten altijd op ons adres terecht kunnen voor al hun klusbenodigdheden.”

Formido tegoedbonnen

De tegoedbonnen en cadeaukaarten van Formido zijn inwisselbaar bij Praxis IJsselmuiden. Bij Praxis kan de klant sparen voor AirMiles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Daarnaast biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. Hiervoor is in de winkel een speciale 50+Pas verkrijgbaar. Tot slot neemt Praxis ook de garantievoorwaarden over van bij Formido gekochte producten.