Set Up IJsselmuiden

Winst in vijfsetter voor Ten Brinke Set Up D1.

Afgelopen Zaterdag 29 september stond de wedstrijd tegen C.S.V. D2 op het programma. Met één geblesseerde speelster en verder een fit team, ging men met veel energie de wedstrijd in!

De eerste set maakte Set Up zelf wat meer fouten. De pass kwam goed, alleen werden er te weinig punten gescoord uit de aanval. De thuisploeg keek al snel tegen een achterstand aan, die niet meer weg te poetsen viel. 18-25.

De tweede set werd begonnen met wat wissels. En Set Up maakte steeds meer zelf de punten met de aanval en serve. Het was toch niet genoeg om deze set binnen te halen en ook deze set ging verloren. 21-25.

De derde set begon vol goede moed en met het geloof dat er meer in zat. Met goede serve, pass en aanval... en het gebeurde. Set Up stond al snel 6-0 voor. Door de ballen goed te verdedigen en veel druk te zetten op de serve hield men de voorsprong lang vast. Aan het einde van de set zakte het wat weg met de aanvalsdruk. C.S.V. wist dichtbij te komen maar de set ging naar de thuisploeg. 25-23.

De vierde set moest gewonnen worden voor kans op winst. Er werd gestart met dezelfde opstelling als het einde van de derde set. Het werd een spannende set en Set Up trok aan het langste eind. 25-22.

Dus een vijfsetter en Set Up stond lang 2 punten voor op C.S.V. maar aan het eind van de set wist men het toch nog spannend te maken. Door een paar killblocks van Sanne Kalter en een goede verdediging in het achterveld haalde Set Up de winst binnen. 15-13.

Ten Brinke Set Up wint 3-2. Het was weer spannend. Volgende week zaterdag is een uitwedstrijd 19.30 uur in Emmeloord. Support is altijd welkom!

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00