Afbeelding

CDA Statenfractie Overijssel, Drenthe en Gelderland organiseren asbestconferentie

Algemeen

ZWOLLE - Het CDA Overijssel houdt samen met collega's van CDA Drenthe en CDA Gelderland op 1 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur een Asbest Conferentie in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal. Tijdens een interactieve middag wordt er volop kennis gedeeld en gediscussieerd over het thema asbest. De pers is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

In een gevarieerd programma waarin plenaire sessies en workshoprondes elkaar afwisselen, worden kennis en ervaringen over het saneren van asbest gedeeld. Thema’s die aan de orde komen in de workshops zijn ‘asbest en werkgelegenheid’, ‘innovatie rondom asbest’, ‘subsidie- en financieringsmogelijkheden’ en ‘asbest circulair?!’ Plenair wordt de praktijk besproken aan de hand van concrete voorbeelden van bedrijven en dak eigenaren. Een panel reageert en gaat met de zaal in gesprek.

Iedereen die kennis wil vergaren en ervaringen wil delen is welkom. Politici, beleidsmakers, ondernemers, medewerkers van adviesbureaus, agrariërs, gebouweigenaren en andere geïnteresseerden. Tweede Kamerlid Maurits von Martels (CDA) en de Overijsselse Gedeputeerde Annemieke Traag verzorgen de opening van het symposium.

Alle informatie en het programma zijn te vinden op www.cdaoverijssel.nl/asbestconferentie

 

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 13 uur geleden