Soepel bewegen met formula voor gewrichten

Partnerbijdrages

Blijf soepel bewegen met de meest complete en sterkste formula voor uw gewrichten van Nederland. Sporten, traplopen, fietsen of stoeien met je kind. Bij elke beweging die we maken, hebben we botten en gewrichten nodig.

Goed werkende gewrichten zijn voor de meeste mensen heel normaal, maar makkelijk blijven bewegen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. G&W: “Om je gewrichten soepel te houden heeft it’s Pure Groenlipmossel & Collageen type II Formula ontwikkeld, de meest complete en sterke formula voor uw gewrichten in Nederland.”

De groenlipmossel, afkomstig uit de schone wateren van Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland, is zeer zuiver en zit boordevol voedingsstoffen. Ze behoren tot de beste natuurlijke bronnen van omega-3 vetzuren ter wereld.

Groenlipmossel in combinatie met Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Curcuma, Collageen type II, Vitamine C1 en mangaan2 van it’s Pure is de meest krachtige formula voor uw gewrichten in één supplement verkrijgbaar op de Nederlandse markt! “Deze extra sterke tabletten zijn goed voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen in de gewrichten en draagt bij tot de normale vorming van bindweefsel.”

Bij aankoop van 120 tabl. à 59.95 nu gratis probeerpot 60 tabletten t.w.v. 34.95. Bent u na 1 maand niet tevreden over de resultaten dan kunt u de onaangebroken pot à 120 tabletten op vertoon van de kassabon retourneren en krijgt u het volledige aankoopbedrag à 59.95 retour. Exclusief verkrijgbaar bij uw G&W GezondheidsWinkel Kampen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.