Afbeelding

Groot feest tijdens nationale Kringloopdag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Groot feest zaterdag 6 oktober bij de kringloopwinkel aan de Trekvaart in IJsselmuiden tijdens de viering van de tiende nationale kringloopdag. 100 Procent kringloop is dit jaar het landelijke thema. Dat is tevens de slogan waarmee sinds kort de officieel erkende en gekeurde kringlooporganisaties naar buiten mogen treden. De Kamper kringloop behoort tot de selecte groep organisaties die dit keurmerk nu al mogen uitdragen.

Daarom is het zaterdag extra feest en dat gaan vooral de klanten merken. Shoppen in de kringloopwinkel aan de Trekvaart in IJsselmuiden wordt meer dan ooit een beleving met tien verschillende activiteiten die, indien alle tien afgestempeld, gezamenlijk 10 procent korting op leveren.

Programma

Wat kun je verwachten? Een tuinplanten ruilbeurs verzorgd door Groei en Bloei. Eco-atelier Artistique die kinderen zelf hun muziekinstrumenten laat maken en nog meer voor kinderen. Zo mogen ze zich verkleden met feestkleding, terwijl er gratis actie-portretjes worden geschoten. Dat geeft de ouders de gelegenheid om uitgebreid te snuffelen in de collectie designlampen van Marcel Timmermans, of een van de vele bijzondere tassen van Akkes Taske te passen. Er is een verfrissende muzikale noot met de quiz Raad de Plaat onder leiding van niemand minder dan DJ Second Hand Herrie en gratis koffie in de horeca hoek om even op adem te komen en er is nog meer.

Bij binnenkomst in de winkel wordt aan de mensen gevraagd een grappige selfie te maken en deze posten op Facebook met #kringloopkampen. Onder de makers van de selfie met de meeste likes wordt een overheerlijke taart verloot. De winkel aan de Trekvaart opent zaterdag haar deuren van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Afbeelding
Eerste plekken Vrijmarkt IJsselmuiden al gereserveerd Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Het Qu&Du (dok) concert in de Burgwal (3 foto's) 3 foto's instagram 9 uur geleden
Afbeelding
COA vraagt vergunning aan voor opvang 'Kamper' ontheemden aan Hilbert van Dijkstraat Algemeen 12 uur geleden