Afbeelding

Demonstratiedag bij De Stoffenkraam in Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Stoffenkraam aan de Geerstraat 15 in Kampen houdt op vrijdag 5 oktober een demodag. Tussen 10.30 en 20.30 uur staan de nieuwste naaimachines en lockmachines centraal. Onderneemster Bertha Boonstra demonstreert hoe je er het beste mee werkt en biedt de machines die dag ook nog eens aan met zeer aantrekkelijke kortingen.

Boonstra kan de klant alles vertellen over de nieuwste naaimachines en lockmachines. “Je bent hier aan het juiste adres om een goede naaimachine te kopen, maar kunt ook ten allen tijde terecht met vragen. Ook doen we reparaties en kunnen we indien nodig naar andere zaken verwijzen.” Wat betreft dat laatste: Bertha Boonstra werkt samen met Dinie Kleine uit Nieuwleusen. In Nieuwleusen vind je nog wat meer exclusievere naaimachines in het hogere segment.

Door de aankomende demodag deels in de avonduren te houden, komt Boonstra tegemoet aan de tweeverdieners die vaak overdag geen tijd hebben. Ook hen wil ze in de gelegenheid stellen een demonstratie te bekijken. Verder kan je in de winkel van Boonstra terecht voor alles op het gebied van stoffen.

Lachend zegt ze: “Van mooi linnen, zoals we dat in de middeleeuwen al hadden, tot eigentijds wol en katoen.” Boonstra verzorgt ook naailessen in de vorm van workshops. Meestal houdt ze die workshops op dinsdagochtenden, maar het is bij groepen van vier of meer deelnemers in overleg ook mogelijk om op andere dagen en tijdstippen een workshop te krijgen.

De Stoffenkraam

Geerstraat 15

Kampen

T: (038) 333 43 42

www.destoffenkraam.nl.