Tennekes

Zalk krijgt pak slaag van efficiënt Zwolsche Boys

ZALK – Zalk is zaterdag tegen een grote nederlaag aangelopen. Zwolsche Boys won met 1-6. “De uitslag was wat geflatteerd als je kijkt naar de kansenverhouding, maar Zwolsche Boys was voor ons wel een maatje te groot”, aldus Zalk-trainer Gerrit Hamer.

Bij Zalk keerde Michel Hamer terug in het elftal na weken van blessureleed. Volgens afspraak speelde hij een helft. Zalk begon best goed aan de wedstrijd. “Tot een half uur hebben we goed weerstand geboden en stonden we goed compact. Maar vervolgens krijg je in twee minuten twee doelpunten tegen.” Zalk was alleen gevaarlijk met wat voorzetten van Michel Hamer, die niet werden verzilverd.

Na rust verdween het geloof bij Zalk in een goed resultaat in notime. In een paar minuten tijd liep Zwolsche Boys uit naar 0-4. Zalk liep achter de feiten aan en zag dat de sterkere bezoekers de stand naar 0-6 tilden via twee omschakelmomenten. In de 83ste minuut redde Menno van der Worp de eer voor Zalk door de 1-6 aan te tekenen. “Bijna iedere kans bij Zwolsche Boys was een doelpunt. Maar er is bij ons nog wel werk aan de winkel”, aldus Hamer.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21