Afbeelding

Deltaruiters succesvol op eigen Maarle Indoor

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN – Verschillende Deltaruiters waren succesvol op het eigen Maarle Indoor. Er werden diverse prijzen gepakt door leden van de vereniging uit IJsselmuiden.

Afgelopen donderdag was de start van het indoor springen voor paarden bij de Deltaruiters. 's avonds werden de klassen L, M en Z/ZZ verreden. In de klasse L was er een vijfde prijs voor Miranda Spronk-Rienties met Fantastic Sijgje en kwam Laura Eilander met Celine Z op plaats negen terecht.

In de klasse M domineerden Miranda Spronk en Laura Eilander. Spronk behaalde maar liefst drie prijzen. Ze eindigde als tweede met Daquereau, als vierde met Wezenbergs Montanban en als negende met Wezenbergs Elin. Laura Eilander behaalde met Felice Rachel een zesde prijs.

In de klasse Z viel Laura Eilander (dit keer met Graaf) met een mooie derde plek wederom in de prijzen. Een vierde prijs was er voor Albert Jager met Edinburgh.

Zaterdag werd er gestart met de klasse B. In deze klasse waren er twee prijzen voor Babet van der Rijdt. Met haar paard Jubalia legde ze beslag op de tweede plek. Een zesde prijs wist ze binnen te slepen met Jopie Amazing Jr.

Daarna werd de klasse L verreden. Sabrina Petter-van der Heide wist deze klasse op haar naam te schrijven met een supersnelle barrage. Een tweede prijs was er voor Miranda Spronk met Fantastic Sijgje. Ook wist ze een zevende plek te behalen met haar paard H. Okarla. Vervolgens werd er afgesloten met de klasse M. Albert Jager nam met Giselle een tweede prijs mee naar huis en met zijn paard Hansom verdiende hij een zesde prijs in deze klasse.

Buiten IJsselmuiden werd er nog dressuur verreden door Eline Lodewijk. Zij reisde met haar pony Evita K. af naar Sonnega en reed een mooie proef in de klasse M2. Ze werd beloond met 195 punten en een eerste prijs.