Afbeelding

Voorlichtingsavond 'Leven en werken met migraine'

Algemeen

ZWOLLE - Hoofdpijnnet, zusterorganisatie Migrainefonds en Isala houden op maandag 12 november een voorlichtingsavond over leven en werken met migraine.

Esther Visser van Hoofdpijnnet de aanwezigen bij over hun activiteiten en initiatieven in samenwerking met zorgverleners en partners. Neuroloog Rachel Zwartbol is verbonden aan de Hoofdpijnpolikliniek van Isala. Zij vertelt meer over de laatste ontwikkelingen rondom migraine. Guus Vermeulen is gynaecoloog bij Isala en behandelt samen met hoofdpijnverpleegkundige Gina van Vemde, patiënten met migraine waarbij hormonen een rol spelen. Alex Schonewille van Adviespunt Werk, neemt de aanwezigen mee in de wereld van 'Migraine en werk'. Wat zijn de mogelijkheden om migraine en werk te combineren en hoe krijg je dit geregeld? Hoe hou je het contact met je werkgever goed en welke handige tips en tools zijn voorhanden?

Na de pauze kunnen vragen aan de deskundigen gesteld worden. Deze vragen mag u bij uw aanmelding al doormailen of in de pauze inleveren bij de vrijwilligers van Hoofdpijnnet.

De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Isala, gebouw D, Auditorium, Dr. Van Heesweg 2. Aanmelden via voorlichtingsbijeenkomstmigraine@isala.nl. Graag ook aangeven met hoeveel personen u komt. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.