Afbeelding

Ongebonden Binden

· leestijd 1 minuut Algemeen

Wil je leren boekbinden of je kennis op dit gebied uitbreiden? Dan ben je van harte welkom op het Grafisch Atelier Kampen.

Onder deskundige begeleiding van Hans van Waard leer je verschillende technieken, van eenvoudige bindwijzen tot het uitvoeren van luxe bindwijzen. Ook het herstellen van boeken en het binden van eigen werk behoort tot de mogelijkheden. 'Ongebonden binden' houdt in dat u vanaf 31 oktober op de woensdagmiddagen vrij kunt binnen lopen en niet bent ‘gebonden’ aan een vast lesschema.

Ongeacht uw ervaring en die van medecursisten kunt deelnemen aan de cursus momenten.

Wat: Cursus Boekbinden

Locatie: Stichting Grafisch Atelier, Hofstraat 78

Wanneer: Iedere woensdagmiddagen (tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten)

Tijd: 13.30-16.30 uur

Aantal deelnemers: max 5 personen

Kosten: € 110,00 voor een vijfrittenkaart, prijs is incl. basismateriaal

Aanmelden: aanmelden kan door een mail te sturen naar info@grafisch-atelier.nl, t.a.v. Hans van Waard of op telefoonnummer 06 12 79 26 30 (tussen 19.00 - 21.00 uur)

Tevens is het mogelijk om uw boeken te (laten) herstellen. Dus lijden uw boeken een bandeloos leven, springen zij uit de band of wilt u graag weten waar de kneep zit, neemt u dan gerust contact op met de ‘Stadsboekbinder van Kampen’!

Stichting Grafisch Atelier Kampen, opgericht in 1983, beheert een goed uitgeruste werkplaats waar onder andere de ambachtelijke grafische technieken zeefdruk, hoogdruk, diepdruk en steendruk worden beoefend. Tegen een vergoeding kunnen kunstenaars en vakmensen die deze technieken beheersen gebruik maken van onze faciliteiten. Tevens verzorgt Stichting Grafisch Atelier Kampen Workshops en cursussen in diverse druktechnieken. De ruime en sfeervolle werkplaatsen, evenals een eigen Grafiekwinkel, van het Atelier zijn gevestigd in het voormalige stadskantoor van Kanis & Gunnik aan de hofstraat 78 Kampen. Loop gerust eens binnen! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag: 13.00 – 16.30 uur

Woensdag: 13.00 – 16.30 uur

Vrijdag: 13.00 – 16.30 uur

of kijk op www.grafisch-atelier.nl

Volg ons op Facebook en op Instagram!