Afbeelding

Bijbelquiz in Ichthus College

Algemeen

KAMPEN - Bijbelkennis. Daar gaat het bij de jaarlijkse bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap om. De quiz wordt op dinsdag 6 november gespeeld in het Ichthus College aan de Jan Ligthartstraat. Presentator is notaris Hil Herweijer.

'De Bijbelquiz van het NBG is nog steeds heel populair', zegt ds. Jan Bouma voorzitter van de Kamper afdeling van het NBG. 'Sinds 2013 organiseren we elk jaar een bijbelquiz en de belangstelling daarvoor neemt nog steeds toe.' Eén van de onderdelen heeft als onderwerp 'Met andere ogen'. Dat is het thema van de Bijbelzondag.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en om 20.00 start de quiz.  Toegang is gratis. Wel wordt er aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en worden de deelnemers aan de quiz uitgenodigd het werk van het bijbelgenootschap te steunen door lid te worden of een gift te geven.Belangstellenden kunnen zelf meedoen met de quiz, maar ook als toeschouwer komen. Ook is het mogelijk om als team van 4 personen deel te nemen.  Aanmelden van een team kan tot 7 november via nbgkampen@gmail.com. Individueel meespelen kan zonder aanmelding.