Set Up IJsselmuiden

Nipt verlies voor Ten Brinke Set Up Dames 1

Uitslag: 2 - 3

Zaterdag 27 oktober was het weer zo ver. De dames van Ten Brinke Set Up mochten een thuiswedstrijd spelen tegen v.c. Joure Dames 1. Er werd voor het eerst op Centercourt gespeeld en iedereen had daar veel zin in.

De eerste set begon goed. Set Up ging gelijk op met Joure en wist uiteindelijk een voorsprong te creëren waardoor deze set met 25-21 gewonnen werd. Ook de tweede set liep lang gelijk op maar het was nu Joure die aan het langste eind trok 21-25.

De derde set startte met wissels. Set Up ging opnieuw vol overtuiging erin en probeerde een beetje sfeer in het team te brengen. Dit lukte en Set Up trok set drie naar zich toe met 25-15.

De vierde set was men absoluut van plan om deze te pakken. Helaas mocht dit niet zo zijn. De tegenstanders uit Joure hadden meer sfeer in hun team dan ons op dat moment waardoor ze de vierde set met 19-25 verloren ging.

Set Up wilde de wedstrijd niet verliezen en de vijfde set pakken. Helaas maakte de thuisploeg te veel eigen fouten en speelde Joure gewoon goed waardoor de bezoekers een flinke voorsprong kregen en wonnen 10-15.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden