Afbeelding

Kijk je ogen uit bij geheel vernieuwde Floorever Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floorever Kampen heeft een gedaantewisseling ondergaan. De winkel is volledig vernieuwd en het resultaat is een geslaagde metamorfose met meer ruimte voor een betere presentatie en een zeer overzichtelijke winkel.

In de vernieuwde winkel wil Floorever Kampen op een aantrekkelijke manier laten zien wat het in huis heeft. Zo wordt een groot deel van de PVC-en laminaatcollectie gepresenteerd via grote panelen. Daarnaast is de gehele vloer van de showroom vernieuwd en voorzien van verschillende showvloeren, zodat de klant zich in no-time kan laten inspireren. Zo ligt bij Floorever Kampen onder andere een PVC vinylvloer met de uitstraling van een gietvloer en PVC tegels van 91 bij 91. Deze tegels zijn niet te onderscheiden van echte plavuizen, maar hebben wel een heel ander prijskaartje.

Floorever Kampen volgt altijd de nieuwste trends. Momenteel is de vigraat-motief zeer in trek. Een visgraat vloer heeft een prachtige uitstraling en is zeer onderhoudsvriendelijk. Ook populair is PVC met een decoratieve bies. De mogelijkheden zijn heel uiteenlopend.

In Floorever Kampen nieuwe stijl is er ook veel ruimte gecreëerd voor zonwering. De verschillende producten worden op zeer aantrekkelijke wijze gepresenteerd, zodat de klant in een oogwenk kan zien wat Floorever Kampen in huis heeft. In de nieuwe collectie is veel aandacht voor allerlei technische toepassingen. Verschillende zonweringsproducten zijn automatisch te bedienen.

In de nieuwe opzet is ervoor gekozen om voorraden meer in het magazijn te leggen. Daardoor is de winkel veel ruimer en overzichtelijker geworden. Nieuwe functionele verlichting maakt het geheel af. Floorever biedt al jaren veel voor weinig door grote inkoop en dat blijft uiteraard intact. Door groot in te kopen hoeft Floorever Kampen nooit nee te verkopen en bent u als klant altijd verzekerd van een lage prijs.

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29 Kampen

Tel: (038) 333 37 70