Afbeelding

Petstop houdt Wintermarkt op 10 november

Partnerbijdrages

Bloemen- en dierenspeciaalzaak Petstop aan het Kraton 4 in IJsselmuiden houdt op zaterdag 10 november haar traditionele Wintermarkt. Bezoekers kunnen onder meer kennismaken met het nieuwe assortiment snijbloemen, woonaccessoires, potterie en aanbiedingen op dierenvoeder.

Net als vorig jaar zijn er ook deze keer tal van kraampjes met onder meer houtwerk, cadeauartikelen, kinderkleding en een proeverij

voor de hond. En wie in de winkel van Petstop zelf voor 50 euro of meer koopt, kan gratis een naambordje voor de hond laten maken. Deze dog tag wordt dan meteen gemaakt.

Ook voor wie wil leren hoe je zelf een mooi bloemstukje maakt, is de Wintermarkt de juiste plek. Er wordt namelijk voor de jeugd in de morgen en in de middag een workshop ‘bloemstukje maken’ georganiseerd. Ook kan je genieten van een gratis kopje koffie en natuurlijk heerlijke snert of poffertjes bestellen. De Wintermarkt van Petstop heeft kortom weer alles in huis voor een geslaagde dag. Het is nog mogelijk om je aan te melden als standhouder. In dat geval kan je een mailtje sturen naar info@petstop.nl.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 15 uur geleden