Afbeelding

Zorgbewind Nederland voor al uw financiële zorgen!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bewindvoering
Als u niet meer zelfstandig kunt beslissen over uw geld of bezittingen kan beschermingsbewind uitkomst bieden. Wie om psychische/lichamelijke redenen, verkwisting en/of het hebben van problematische schulden niet in staat is zelf zijn of haar financiën te regelen, komt in aanmerking voor bewindvoering. Een bewindvoerder beheert dan uw inkomsten en uitgaven en regelt alle financiële zaken. Middels een beschikking van het Kantongerecht wordt Zorgbewind Nederland gemachtigd uw financiën te regelen. ZBN wil zich onderscheiden van reguliere aanbieders van bewindvoering door naast administratie en beheer actief te zijn in het meedenken en begeleiden van cliënten. Het doel een stabiele financiële situatie te creëren, zodat onze cliënten zich volop kunnen richten op datgene wat echt belangrijk is: een leefbaar en gelukkig leven en weer "mee kunnen doen" in de maatschappij!

Vrijwillig budgetbeheer
Budgetbeheer is een belangrijk hulpmiddel om uw financiën weer op orde te krijgen. Het vergroot de slagingskans van een schuldregeling doordat de vaste lasten worden betaald. Daarnaast zorgt het voor rust, stabiliteit en overzicht bij de cliënt. Budgetbeheer is vrijwillig t.o.v. bewind. Dit betekent dat de cliënt zelf kan besluiten om het budgetbeheer te beëindigen. Werkgevers die medewerkers met schulden willen helpen, kunnen ook gebruikmaken van deze dienstverlening. Een goede samenwerking is hier van belang. Het belang van de zelfredzaamheid van de cliënt staat voorop. Wij rekenen geen opstartkosten voor een vast bedrag van 75 euro per maand, direct opzegbaar!

Budgetcoaching
Met budgetcoaching voorkomt u toekomstige financiële problemen. Budgetcoaching is gericht op gedragsverandering. De budgetcoach begeleidt mensen met financiële problemen en stelt samen met de cliënt weer orde op zaken. Budgetcoaching is vaak noodzakelijk tijdens een schuldhulpverleningstraject of WSNP zodat de cliënt weer overzicht krijgt. Budgetcoaching in combinatie met budgetbeheer geeft schuldeisers meer zekerheid om het afgesproken aflossingsbedrag te ontvangen. Ook zorgt de doorbetaling van vaste lasten eventueel in combinatie met andere betalingen voor stabiliteit en overzicht bij de cliënt.

Contact
Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefoonnummer 085-0704178 of via de mail info@zbn.nu. Op onze site www.zbn.nu staat meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 13 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 15 uur geleden