Afbeelding

Ekrems Barbershop nu ook in IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ekrem Altunktekin is al jarenlang een bekend gezicht in de kapperwereld. In Kampen is hij actief met Ekrems Barbershop en Ekrems School of Barbering. Sinds enkele maanden is er ook een Ekrems Barbershop in IJsselmuiden. Maandag 19 november wordt de zaak officieel geopend.

De barbershop en barberschool van Ekrem zijn een begrip in Kampen en daarbuiten. Sinds 2017 is hij gevestigd aan de Oudestraat. De naam barbershop zegt alles. In zijn zaak legt hij een succesvolle combinatie tussen kwaliteitsknippen en het aanbieden van kwaliteitsproducten. Ekrem is gespecialiseerd in mannelijke haardracht, baarden en meer. Dat brengt hij elke dag in de praktijk tot tevredenheid van zijn klanten. Daarnaast heeft hij uitgebreide shop met diverse kwaliteitsproducten op het gebied van haarmode. En dan is er natuurlijk nog de barberschool. Ekrem biedt jongeren de kans om herenkapper te worden en leert ze het vak. Hij verzorgt diverse workshops.

Het openen van een nieuwe vestiging in IJsselmuiden is een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Ekrem. Op 17 september ging de zaak in het voormalige pand van Hiermode in IJsselmuiden van start. “IJsselmuiden was toe aan een echte barbershop. Ik zie het als een extra service voor IJsselmuiden. Er zijn hier bijna geen herenkappers", aldus Ekrem.

In de nieuwe zaak is zijn zoon Abdulbakie actief. "Hij heeft het vak van mij geleerd. Ik hoop dat hij in mijn voetsporen treedt", aldus Ekrem. Ook in IJsselmuiden ligt de nadruk op kwaliteit en worden verschillende haarproducten aangeboden. Op maandag 19 november vindt van 18.00 tot 20.00 uur de officiële opening plaats. Mensen kunnen op hun gemak rondkijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Ekrems Barbershop IJsselmuiden

Markeresgang 2 IJsselmuiden

Tel: 06 579 477 77