Afbeelding
Quintus

Docentenpresentatie en andere novemberconcerten

Cultuur

KAMPEN – De maand november staat bij Quintus in het teken van sfeervolle concerten en bijzondere muziek. Hoogtepunt van het seizoen is de jaarlijkse Docentenpresentatie op woensdag 21 november. Maar er is meer!

In een reeks voorspeelavonden laten diverse muziekleerlingen van zich horen: dinsdag 20 november de pianoleerlingen (Quintuszaal, Kampen), woensdag 28 november de fluitleerlingen (Kulturhus, IJsselmuiden) en vrijdag 30 november de celloleerlingen (Quintuszaal, Kampen). Aanvang is steeds 19.00 uur.

Docentenpresentatie

In een verrassend en veelzijdig concertprogramma tonen docenten van Quintus tijdens de jaarlijkse Docentenpresentatie op woensdag 21 november hun talenten én passie voor het vak. Het concert in de Quintuszaal aan de Vloeddijk 38 begint om 19.30 uur. Na afloop kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de inspirerende docentenexpositie bewonderen.

Ode aan St. Caecilia

Met muziek uit de renaissance en barok en in de sfeervolle setting van het Ikonenmuseum brengt Quintus op vrijdag 23 november haar jaarlijkse ‘Ode aan St. Caecilia’, de beschermheilige van de muzikanten. Aanvang 19.30 uur. Voor alle concerten is de toegang gratis. Meer informatie: www.quintuskampen.nl of 038-3371200.