Afbeelding

Ook in de winter is De Vreugdehoeve volop in beweging

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

We naderen de winter en ook in de koudere maanden van het jaar valt er genoeg te beleven bij De Vreugdehoeve. Ook de komende weken is de biologische schapenmelkerij volop in beweging en is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Na een roerige periode keerde de rust dit jaar weer terug bij De Vreugehoeve. De reuring werd veroorzaakt door ram Hans. Die zou zijn gesteriliseerd, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Gevolg was dat er in 2017 een enorm aantal lammetjes werden geboren bij De Vreugdehoeve. Dit opmerkelijke nieuwsverhaal haalde de landelijke pers en dat zorgde extra drukte bij de schapenmelkerij.

Inmiddels is de rust weer teruggekeerd en is het gezellig druk bij De Vreugdehoeve. Na een prachtige zomer maakt De Vreugdehoeve zich op voor de winter. En evenals in de zomer is het de moeite waard om ook in de winter een bezoekje te brengen aan De Vreugdehoeve.

Op 5 december brengt Sinterklaas een bezoek aan De Vreugdehoeve. Een echte aanrader voor de kinderen. Ook de komende tijd heeft het familiebedrijf veel te bieden. Wist u dat u hier heerlijk kunt dineren? In een bistro-achtige sfeer kunt u genieten van heerlijke biologische gerechten. De kinderen vermaken zich uitstekend en er is voldoende parkeergelegenheid. Op Tweede Kerstdag is De Vreugdehoeve geopend. Graag vooraf reserveren.

En uiteraard kunt u ook in de winter terecht bij de winkel voor de meest uiteenlopende streekgerechten en/of biologische producten. Daarnaast zijn er diverse leuke cadeauartikelen verkrijgbaar.

De Vreugdehoeve

Zalkerveerweg 20

Tel: 06 287 457 28

E-mail: info@devreugdehoeve.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.