Afbeelding
John Hendriks

Wim Hendriks uitvaartbegeleiding heeft geen last van tijdsdruk

Partnerbijdrages

“Wim, je hebt fantastisch persoonlijk werk geleverd.

Zorg op maat, een luisterend oor en respect voor ieder mens.”

— Zo maar een recensie uit het gastenboek.

Als een dierbare overlijdt wilt u geen onnodige zorgen. Om deze zorgen weg te nemen belt u een uitvaartbegeleider. In tegenstelling tot grote uitvaartondernemingen heeft Wim Hendriks Uitvaartbegeleiding géén last van tijdsdruk. Bij ons gaat het niet om cijfers maar om mensen. Hierdoor kunnen wij u optimaal helpen met het verzorgen van de uitvaart.

Uit mijn ervaring is gebleken dat ouderen vaak zorgen hebben over hoe zij hun naasten achterlaten. U kunt vragen hebben over uw uitvaart en wensen hebben met betrekking tot het laatste afscheid. Om deze zorgen weg te nemen kan het goed zijn voorafgaand aan het overlijden deze wensen op te schrijven en zodoende kenbaar te maken. Om hierbij geholpen te worden kunt u een afspraak maken met Wim Hendriks voor een voorregeling. Ik kom dan bij u langs en bespreek met u de mogelijkheden. Tijdens het bespreken van de uitvaart zijn er dan minder vragen. Dit zorgt ervoor dat het voorbereiden van de uitvaart minder energie kost. Daardoor is er meer tijd om te beginnen met het verwerken van het verlies. Aan een voorregeling zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u gaan naar de website: www.wimhendriksuitvaart.nl. Voor het maken van een afspraak voor een voorregeling of het melden van een overlijden belt u 06-81523130 of bij geen gehoor 06-48769835.