Afbeelding

Kerstworkshops bij Quintus

Algemeen

KAMPEN – De Quintus Kunstmiddag van zaterdag 8 december staat in het teken van de feestdagen. Er is een ‘DIY-workshop Kersttafel Stylen’, een kinderworkshop ‘Oh Dennenboom’ en de workshops ‘Midwinterhoorn Blazen’ en ‘DJ: Mixen en Matchen’.

Christmas is coming, dus het is gezelligheid troef op zaterdag 8 december bij Quintus. Stylist en weddingplanner Cora Schrijver verzorgt een ‘DIY-workshop kersttafel stylen’.

Voor (jong)volwassenen die liever muzikaal aan de slag gaan, is de workshop ‘Midwinterhoorn blazen’ een aanrader. Sinds 1815 wordt in Nederland op dit bijzondere instrument geblazen om zo de donkere winter te verjagen. In de workshop maak je kennis met deze muzikale traditie en verdiep je je in de speeltechniek.De contrabas is een groot en imposant instrument, maar met aangepaste maten toch zeer geschikt voor de jongere doelgroep. Kinderen (vanaf 8 jaar) ontdekken hoe swingend dit instrument kan zijn tijdens de vrolijke kinderworkshop ‘Oh Dennenboom'. Ook gaat de populaire workshop ‘DJ: Mixen en Matchen’ op herhaling.

Deelname aan de workshops kost 7,50 euro, exclusief 2,50 euro materiaalkosten bij Kersttafel stylen of het gebruik van een midwinterhoorn. Inschrijven voor de workshops kan via www.quintuskampen.nl. Niet ingeschreven en toch graag meedoen? Kom op de dag zelf naar Quintus aan de Vloeddijk 38 en check of er nog plek is. Bellen kan ook: (038) 337 12 00.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.