Afbeelding

Bijzondere verloting bij Caecilia

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Na de succesvolle maar ook kostbare uitvoering van de musical Titanic in de Stadsgehoorzaal door theaterkoor Caecilia, ging deze vereniging op zoek naar extra sponsors. Een bijzonder gebaar kwam van de familie Kloosterman uit IJsselmuiden: zij stelden in een verloting hun vakantiewoning in Winterberg voor een weekend of midweek beschikbaar.

Door leden van de vereniging zijn in twee weken tijd veel loten verkocht en woensdag 28 november was daarvan de trekking. Evert Hanselaar mocht de prijs in ontvangst nemen van Julia Kloosterman en kan met zijn vrouw Wilma nu even op vakantie naar Winterberg. De opbrengst van de verloting voor Caecilia was 950 euro.

Op de avond van de verloting werd ook de keuze voor de nieuwe productie van Caecilia bekend gemaakt. Volgend jaar wordt de musical Into the Woods uitgevoerd. Deze musical, met muziek van Stephen Sondheim, was op Broadway en West End Londen te zien en heeft diverse prijzen gewonnen in Amerika. In de musical worden de verhaallijnen en personages van verschillende bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de Bonenstaak en Assepoester samengebracht en met elkaar verweven in een nieuw verhaal over een bakker en zijn vrouw, die geen kinderen kunnen krijgen. Een heks draagt dit echtpaar op om in het bos vier voorwerpen uit genoemde sprookjes te verzamelen om uiteindelijk wel een gezin te kunnen stichten. Er wordt veel gezongen in de musical, vrolijke teksten, maar er is ook veel spanning en spektakel.

De musical is eind november 2019 in de Stadsgehoorzaal.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21