Afbeelding

Actiemarkt voor Stichting Kids

· leestijd 1 minuut Algemeen

Jij komt toch ook naar onze gezellige actiemarkt?

Waar: Flevoweg 68 (Almere College, locatie VIA)

Wanneer: maandag 17 december

Hoe laat: tussen 16:00 en 20:00 uur

Beste genodigde,

Wij, leerlingen van het Almere College (VIA), nodigen u graag uit voor de gezellige actiemarkt op onze school. Deze markt hebben wij zelf georganiseerd. Wij zullen hier verschillende lekkernijen verkopen en u kunt tegen een kleine vergoeding vele andere leuke activiteiten ondergaan. Wilt u bijvoorbeeld uw nagels laten lakken of uw haar laten wassen? Dat kan allemaal! J Verder biedt het een mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in onze school of nieuwe mensen te ontmoeten.

De feestdagen zijn een periode waar liefde met vrienden en familie centraal staat. Waarbij we stil staan bij wat je voor een ander kunt doen. Daarom willen wij ons graag maatschappelijk inzetten. Dit jaar zamelen we geld in voor Stichting KIDS Zwolle. Zij maken aangepast sporten in onder andere Kampen en Zwolle mogelijk voor kinderen die wegens ziekte of een beperking niet terecht kunnen bij een reguliere sportclub.

Het geld dat wij ophalen met deze markt komt geheel ten goede aan de Stichting. Zo kunnen de medewerkers van de stichting de kinderen plezier laten beleven aan sport en spel. Op deze manier zetten onze leerlingen zich belangeloos in voor de maatschappij.

Wit u meer informatie over Stichting KIDS? Ga dan naar www.kidszwolle.nl

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden