Afbeelding

Ik Hou Van Hollands komt naar Kampen!

Algemeen

Het oer-Hollandse muziekfeest "Ik Hou Van Hollands" komt naar Kampen

Van 16.00 uur 's middags tot 00.00 uur 's nachts staan er een groot aantal artiesten op het podium.

Wie van Nederlandstalig houdt, kan 28 september 2019 met hoofdletters in de agenda zetten. Die dag komt op het Burgemeester Berghuisplein een grote tent te staan. De early bird tickets waren snel verkocht en de reguliere kaarten gaan hard.

Nationale toppers en lokale helden wisselen elkaar af. Ze heten Django Wagner, Tino Martin, Ancora, Samantha Steenwijk, Grad Damen, Ernest, John de Bever, Stef Ekkel, Danny Heden, Het Feestteam en Maria Goosen. De organisatie: “We hebben doelbewust gekozen voor een mix met lokale toppers en landelijk bekende artiesten. Daarbij hebben we gestreefd naar een mooie mix. Of je nu houdt van een goede smartlap of gewoon Nederlandstalig, je komt gegarandeerd aan je trekken.”

Kaarten zijn te koop via de website www.ikhvh.nl. Voor meer informatie houd ook de Facebookpagina https://www.facebook.com/ikhouvanhollands.nl/ in de gaten.

Ook het voorprogramma belooft bijzonder te worden. In de aanloop naar het event worden talentenjachten gehouden in Zwolle, Kampen en Meppel. De winnaars daarvan mogen optreden tijdens Ik hou van Hollands.

De presentatie van het event is in handen van Wimsalabim van POAR NEEM’N.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.