Afbeelding

AMA’s voor Stadsgehoorzaalproductie

Algemeen

KAMPEN - De productie ‘Footloose’, dit voorjaar geproduceerd door de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur & Vlam Producties, is maandagavond beloond met twee Amateur Musical Awards. Els Damen werd onderscheiden als Beste Vrouwelijke Bijrol en de gehele cast ontving de Award voor Beste Ensemble.

De prijzen werden uitgereikt tijdens een gala in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam door bekende mensen in het musicalvak: Joop van den Ende, Pia Douwes en Freek Bartels. 

In de jaarlijkse grote eigen musical productie van de Stadsgehoorzaal doen tientallen amateurs mee. Zij worden begeleid door een aantal professionals om zo tot een nog hoger niveau te komen. Dat die werkwijze vruchten afwerpt blijkt; de musical Footloose werd drie keer genomineerd, ook voor Beste Musical. De nominaties en het daadwerkelijk winnen van de Awards zijn een kroon op het werk van directeur Jelle Wouda en zijn team, en van Germa Scholten en Marjan Hommes van Vuur & Vlam Producties.

De volgende productie is ‘Shrek’. De audities daarvoor zijn al achter de rug, de repetities staan op punt van beginnen en de kaartverkoop is gestart.