Afbeelding

Film over Kamper Kracht fonds

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Burgemeester Koelewijn geeft maandag 17 december het startsein voor de nieuwe campagne van het Kamper Kracht fonds. Dit gebeurt in woonzorgcentrum Margaretha, de plek waar het Kamper Kracht fonds tijdens de beursvloer Tohopesate in april drie matches heeft gesloten die allemaal bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van het Kamper Kracht fonds.

Zo maakte Marion van den Berg van the Creative Continuüm een korte film over het Kamper Kracht fonds. Burgemeester Koelewijn is als lid van het Comité van Aanbeveling gevraagd om de officieel te lanceren tijdens een korte bijeenkomst op maandag 17 december. Belangstellenden zijn vanaf 9.30 uur daarbij. Om 9.45 uur start het programma en wordt verteld hoe het fonds in 2018 mensen blij heeft kunnen maken.

Diana de Groot van UITverGROOT heeft geholpen om de kernboodschap van het Kamper Kracht fonds opnieuw te formuleren. De slogan blijft gelijk: 'Samen zijn we Kampen'. Met Roeland Tameling van Kamper Marketing is een match gesloten over verspreiden van nieuws over het Kamper Krachtfonds. Meer informatie staat op www.kamperkrachtfonds.nl.

Kamper Kracht fonds

Het Kamper Kracht fonds is een onafhankelijk fonds, bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Kampen die hulp nodig hebben en dat niet ergens anders vinden. Het Kamper Kracht fonds slaat een brug tussen diegene die geld wil doneren en de mensen die het net niet redden. Eenmalige steun in de vorm van geld, goederen of diensten kan net dat ene zetje geven waardoor er meer lucht en ruimte ontstaat om mee te kunnen doen in de Kamper samenleving. "Omdat we allemaal onderdeel zijn van de gemeenschap. Omdat we samen Kampen zijn!", aldus de organisatie.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden