Tennekes

Futsal DOS 2 en VV Kampen naar finale

KAMPEN – In de KHC-hal is woensdagavond de strijd om het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap van start gegaan met de voorronde, waarbij werd gespeeld om twee tickets voor de finaleronde. Futsal DOS 2 en VV Kampen gaan door naar de finaleronde, die komende zaterdag wordt afgewerkt in Sporthal De Reeve.

Tijdens de voorronde speelden Futsal DOS 2, Wilsum, Go-Ahead Kampen, VV Kampen en Futisala 6 om de twee bovenste plaatsen. De voorronde werd gewonnen door Futsal 6. Deze ploeg heeft zich echter teruggetrokken voor de finaleronde vanwege personele problemen. Deze plek wordt overgenomen door VV Kampen, dat woensdagavond als derde eindigde in de voorronde. De tweede plek was voor Futsal DOS 2.

De finaleronde wordt komende zaterdag gespeeld. KHC (winnaar van de laatste drie edities), Futisala, DOS Kampen, ’s-Heerenbroek, Zalk en KZVV ’75 waren al automatisch geplaatst voor de finaleronde. De finaledag begint om 9.00 uur. Eerst komen de jeugdploegen van KHC, IJVV, Go-Ahead Kampen en DOS Kampen in actie. Zij spelen een halve competitie. Daarna gaan de senioren van start. Tijdens de finaledag wordt een grote verloting gehouden. De opbrengst is bestemd voor het Kamper Kracht Fonds. De entree is gratis.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 17 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21