Set Up IJsselmuiden

Holtland Accountants Set Up H1 sluit 2018 af met verlies.

IJsselmuiden 22 december - Madjoe H1 uit Enkhuizen was de tegenstander van Holtland Accountants Set Up H1 in de laatste wedstrijd van 2018. Vorige week had Set Up met 1-3 verloren en daarom waren de IJsselmuidenaren erop gebrand om deze week met een beter resultaat van het veld te stappen.

Set Up begon erg sterk aan de wedstrijd. Passend en aanvallend werd er met overtuiging gespeeld en Madjoe H1 wist hier niets tegenover te zetten. Halverwege de eerste stond Set Up dan ook op een voorsprong van vijf punten. Deze voorsprong bleef lang behouden, doordat er degelijk gespeeld werd. Aan het einde van de set stond er een stand van 23-19 op het scorebord, maar Set Up wist niet de laatste twee punten te maken. Madjoe H1 speelde net wat slimmer en scherper en won alsnog de eerste set met 24-26.

In de tweede set schommelden de setstanden in het begin wat heen en weer. Halverwege deze tweede set wisten de Enkhuizenaren echter een voorsprong te pakken en breidden dat al snel uit tot een groot gat. Met name passend stond Set Up deze set erg onder druk, waardoor er te weinig gescoord kon worden. 16-25.

De derde set begon Set Up scherp. Over de hele set was de passing voldoende onder controle, waardoor er aanvallend genoeg mogelijkheden waren. Ook serverend wist Set Up Madjoe H1 onder druk te krijgen. Set Up speelde deze set goed uit. 25-23.

In de vierde set wist Madjoe H1 al snel een gaatje van drie punten te slaan. Gaandeweg deze set wist Set Up terug te komen en stonden de IJsselmuidenaren nog even gelijk. Aan het eind van deze set wist Madjoe alsnog een voorsprong te behalen. In deze fase zag Set Up spelverdeler Sukaldi wegvallen met een enkelblessure. We hopen dat hij snel weer zal herstellen! De vierde set werd uiteindelijk verloren met 19-25 en daarmee verloor Set Up de laatste wedstrijd van 2018 met 1-3.

Na de jaarwisseling staat op 12 januari de uitwedstrijd tegen nummer 2, CSV H1 uit Zwolle, op het programma.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05