Afbeelding

Nieuwjaarsduik in het Veluwewmeer

Algemeen

KAMPEN -  Op het strand bij de Music Club wordt dinsdag 1 januari om 14.00 uur het starschot gegeven voor de derde Nieuwjaarsduik in Kampen. Deelnemers krijgen tevoren een warming up en kunnen dan, onder aanmoediging van muziek en toeschouwers, het water van het Veluwemeer in voor een frisse start van het nieuwe jaar.

Meedoen aan de Nieuwjaarsduik staat open voor iedereen vanaf 8 jaar die het aandurft om het ijskoude water in te gaan. Voorwaarde is wel dat je in goede gezondheid bent. Deelnemers in de leeftijd van 8-12 jaar mogen uitsluitend deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Dit jaar heeft de nieuwjaarsduik het officiële predicaat Unox Nieuwjaarsduik. Voor de eerste 100 helden ligt er een echte Unox muts en een oorkonde klaar. En natuurlijk ontbreekt het kopje erwtensoep of warme chocolade niet.

De organisatie van de Nieuwjaarsduik is in handen van Go-Ahead Kampen. Het evenement is een ludieke sponsoractie waarmee de meiden van de club sponsorgeld inzamelen voor deelname aan de Aalborg City Cup 2019 in Denemarken, een internationaal meidentoernooi waar de meiden van Go Ahead aan gaan deelnemen. Deelname aan de Nieuwjaarsduik kost 5 euro per persoon en zal ten goede komen aan de reis en deelname aan dit toernooi.

Locatie: Beachclub BUITEN, Flevoweg 90, Kampen. Inschrijven via goaheadnieuwjaarsduik@gmail.com