Afbeelding
Gerda Kiekebosch

Kampen maakt zich op voor drukke Oudejaarsloop van Kampen!

Algemeen

Met goed loopweer in het vooruitzicht en een druk bezochte kerstcross maakt de organisatie van de Oudejaarsloop zich op voor een drukke maar reuze gezellige 37ste editie! De organisatie is in handen van AV Isala'96. De hoofdsponsor is Papegaaij & Tegelaar Fysiotherapie.

De Oudejaarsloop van Kampen is een Kamper traditie die zijn weerga niet kent. Al 37e jaar verzamelen zich honderden sportvrienden en gezinnen in het stadspark van Kampen om hun laatste kilometers van het jaar te lopen. Daarmij gaan vele Kampenaren: 'Samen sportief het jaar uit!'.

Vorig jaar trok de Oudejaarsloop een kleine 500 deelnemers, maar met goed loopweer in het vooruitzicht, een druk bezochte kerstcross en een hoog aantal voorinschrijvers kan het maar zo zijn dat die grens gemakkelijk bereikt wordt. Deelnemers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit één of meerdere ronden van 3 km, daardoor is er voor ieder wat wils. Voor de echte diehards is er de halve marathon inclusief officiele tijdregistratie. Voor alle Kamper jeugd is er traditie getrouw de kidsrun. Voor alle deelnemers wacht er bij de finish een aandenken.

De start van de kidsrun is om 10:45 uur, om 11:00 uur starten de overige afstanden.

Alle informatie staat op de website van AV Isala'96 (www.avisala96.nl)