Afbeelding
Marjon van de Wetering

Kamper Poort Kwis komt door succes met extra dag

Algemeen


Vanaf januari 2019 zal de Cellebroederspoort naast de derde dinsdag ook de de derde woensdag van de maand het toneel zijn van de Kamper Poort Kwis. Om de teams op de wachtlijst en nieuwe quizfanaten te kunnen ontvangen zal nu ook iedere derde woensdag van de maand een editie van de Kamper Poort Kwis worden verzorgd.

Op woensdag 16 januari 2019 wordt vanaf 20:00 uur de eerste, maandelijks terugkerende Kamper Poort Kwis op de woensdag gepresenteerd in de Cellebroederspoort te Kampen. De Kamper Poort Kwis is vergelijkbaar met een pubquiz: een gezellige (vrienden)avond uit waarbij algemene wetenswaardigheden, muziekkennis en zintuigen beproefd worden.

Uitbreiding
In januari 2018 kwam Kamper Events met de eerste editie van de maandelijks terugkerende pubquiz, precies een jaar later zijn alle plekken voor in totaal 17 teams iedere maand gevuld en zit de quiz op dinsdag standaard vol. "De reacties op de inhoud van de quiz gecombineerd met een flinke dosis humor en zelfspot zijn fantastisch. Dat we door de overweldigende belangstelling nee moesten verkopen en met een wachtlijst moesten werken was voor ons de reden om met een extra dag te komen in 2019.", aldus de heren van Kamper Events.

Wil je mee doen?
Een team bestaat uit maximaal vijf personen en iedereen kan zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team. Vol is vol, dus aanmelden is verstandig en kan via de website van Kamper Events: https://kamperevents.nl/kamperpoortkwis/

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.