Set Up IJsselmuiden

Ten Brinke Set Up D1 wint thuis in vijfsetter.

D.d. 19-01-2019
Uitslag: 3 - 2

IJsselmuiden - Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Vovem’90 dames 2 op het programma. Anneloes is teruggekomen van een blessure en Arjen Kaspers was deze wedstrijd coach.

De eerste set begon Set Up met Mara, Lonneke, Sanne Kalter, Joanne, Janneke en Sanne de Bruin. Er was veel servicedruk, de pass kwam goed aan waardoor er veel afwisseling in de aanval was. Set Up stond al gauw op een grote voorsprong en hebben deze de rest van de set ook goed vastgehouden. 25 - 12

De tweede set begonnen men met dezelfde opstelling als de eerste set. Deze set verliep moeizaam. Set Up kon de serve van Vovem niet onder controle krijgen. Tevens kwam de pass niet goed aan waardoor het lastig werd om aan te vallen. 23 - 25

De derde set werd Joanne er uitgewisseld en Anneloes kwam daarvoor in de plaats. De pass moest beter aankomen en de eigen foutjes, zoals servicefouten moesten eruit. Set Up stond aan het einde van de set ver achter. Dankzij een mooie service serie wist men toch nog dichtbij te komen, maar het was net niet genoeg om de set binnen te slepen. 23 - 25

Set Up moest de vierde set gaan winnen, wou men nog kans maken om de wedstrijd te winnen. Nienke kwam erin voor Sanne de Bruin en met opdracht, moeilijk serveren en zorgen dat de pass aankomt. En dat gebeurde, het midden kwam aan aanvallen toe en scoorde veel punten. 25 - 8

De laatste, vijfde set….. Die wou Set Up winnen. Het lijn van de vierde set, met mooie service en een goede pass werd doorgezet. 15 - 11

Set Up won de wedstrijd met 3 - 2. Aankomende vrijdag een uitwedstrijd in Joure.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00