Afbeelding

Zeven podiumplaatsen Wilhelmina

Sport

ZWOLLE – Wilhelmina heeft afgelopen zaterdag maar liefst zeven podiumplaatsen behaald bij de tweede plaatsingswedstrijd acro in Zwolle.

Bij de E-junioren duo’s straalden Jade Dijkman en Ireen de Velde op de vloer. Dit werd beloond met een gouden medaille. Anne-Christine Hollander en Julia Fikkert lieten ook een goede oefening zien en behaalden een derde plek. Een bronzen medaille was ook weggelegd voor Roos Schreuder, Geanne Wolfs en Julia Grit in de D-jeugd.

Bij de E-jeugd was Wilhelmina ook goed voor drie podiumplaatsen. Het trio Hasse van der Scheer, Mandy Eibrink en Kiara Ras maakte een stralende indruk op de vloer en mocht als beloning een tweede prijs in ontvangst nemen. Emma Appelboom en Tatum Ravenstein lieten mooie elementen zien. Dit werd beloond met een tweede prijs. Anouska Brink en Charissa namen een bronzen medaille mee naar huis.

Bij de E-instap-teams was er een tweede plek voor het trio Lieke van Tongeren, Rowena Schrijer en Yara Fikkert. Juliet Jonker en Salome Raap vielen met een vierde plek net naast het podium. Beau Klomp en Janita Schilder kwamen uit op plek acht.

Afbeelding

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.