Afbeelding
Foto Tennekes

KJLTC Indoor Open als vanouds

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – KJLTC kijkt met veel genoegen terug op het eigen indoortoernooi. Afgelopen zondag werd KJLTC Indoor Open afgesloten met de finaledag. “Het toernooi is goed verlopen. De sfeer was super. Als vanouds. We hebben verschillende leuke reacties gehad”, spreekt Robin Kostelijk namens de organisatie.

Met 188 deelnemers zat het toernooi propvol. Toch waren de wachttijden voor de deelnemers gering en dat werd gewaardeerd. De herendubbel was het sterkst bezet. Met het KJLTC-duo Frank IJzerman/Wilbrand Menzo kreeg HD2 de verwachte winnaars. Dit tweetal won in de finale van Dennis Oordt en Roy Vels.De categorie herenenkel 4 is gewonnen door Sven van der Feen. In de finale versloeg hij in twee sets Thomas van Maanen. Bij de damesenkel 5 ging de winst naar Marit Denijs. Zij versloeg in drie sets Jacomein Krielaart van de organiserende vereniging KJLTC.

Dit keer was de organisatie in handen van Robin Kostelijk, Merven Dijkstra, Julian Dijkstra, Lianne Potkamp en Stefanie Elzerman. “Het toernooi heeft zich weer bewezen. We gaan op dezelfde voet verder”, aldus Kostelijk. Wellicht wordt volgend jaar ook padel betrokken bij het toernooi. De organisatie gaat dat in de toekomst verder bekijken en eventueel uitwerken.