Afbeelding

Maand ‘Dromen in Kampen’ start met Human Library

Algemeen

KAMPEN – Aansluitend op de Maand van de Filosofie houdt Bibliotheek Kampen net als vorig jaar de maand van ‘Dromen in Kampen’. Deze start op 23 maart met de tweede editie van de Human Library Kampen.

Er worden vrijwel de gehele maand activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd die in het teken staan van dromen. Het programma biedt jong en oud de gelegenheid om met het thema ‘dromen’ aan de slag te gaan. Denk hierbij aan lezingen en (dromen)verhalen. Ook zijn er creatieve en educatieve workshops.

Human Library

Als bezoeker van Human Library kies je uit ongeveer twaalf aanwezige ‘boeken’ een boektitel waarover je meer wilt weten. In de Human Library lees je geen boeken, maar ontmoet je mensen die je niet snel spreekt in het dagelijkse leven. Klopt het wat we over hen denken wel met de werkelijkheid? Zo zitten onder andere een vluchteling, een transgender, een veganist, een adoptiekind en iemand met een eetstoornis zaterdag 23 maart tussen 13.30 en 17.00 uur klaar om hun levensverhaal te vertellen in een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen om van elkaar te leren. Deelname is gratis, aanmelding niet nodig.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden