Afbeelding
Foto Tennekes

Wit-Blauw-trainer Marc Houtman: 'Verschil had groter kunnen zijn'

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Wit-Blauw-trainer Marc Houtman was na afloop van de derby tegen KV DOS Kampen een tevreden man. “Je wint de derby voor de derde keer, maar eigenlijk hadden we het verschil groter moeten uitdrukken in de score.”

“In de eerste helft scoor je zestien keer. Dat is prima, maar verdedigend krijgen we teveel tegen. Dat moet lager dan negen tegendoelpunten zijn. In de tweede helft had het vak van Jordy (Last,red.) problemen. Dan moet je beter op zoek gaan naar oplossingen, al kregen we ook te maken met veel druk in dat vak. Als dat goed was geweest, hadden we DOS met 18-30 naar huis geschoten.”

Houtman gaat door bij Wit-Blauw. “Ik wil doorgaan, maar dan wil ik wel een goede spelersgroep hebben. Daar wordt aan gewerkt. Met dit team presteren we dit seizoen het maximale. We draaien een hartstikke goed seizoen. We moeten kijken hoe we nog beter kunnen worden. Of we volgend seizoen echt om de prijzen mee willen doen? Dat doe ik het liefste, maar we moeten wel realistisch blijven”, aldus Houtman.