Set Up IJsselmuiden

Knappe zege in Groningen voor Holtland Accountants Set Up.

IJsselmuiden 16 maart - Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Twister Veracles in Groningen op het programma. Veracles stond hoger op de ranglijst dan Set Up
en daarom reden om te spelen voor een positie wissel. De thuiswedstrijd in IJsselmuiden won Set Up met 4-0.

De eerste set begon voor Set Up meteen goed. Men kwam al vroeg in de set op een mooie voorsprong te staan. Er was vooral veel servers druk waardoor Veracles niet in het spel kwam. Coach Gaillard gaf mee voor de wedstrijd, wat het belangrijkste was voor vandaag, servers druk en de pass moet aan het net liggen zodat er veel eerste tempo kon worden gespeeld. De tegenstander had hier geen antwoord op. 16-25

Set Up moest scherp blijven ook in de tweede set. Maar toch zakte dat weg. Veracles voerde de druk bij Set Up op en daar kwam men vooral passend niet onderuit. Na een time out van Gaillard kwam het geloof weer terug en ging het weer gelijk op in deze set, maar helaas trok Veracles aan het langste set en won met 25-19

De derde set kwam de beleving weer terug en werd er goed volleybal gespeeld. Passend schoven men meer zodat de voorstopper minder ging passen. En dat hielp de passe lag weer goed aan het net waardoor midden vrij makkelijk de ballen konden scoren. Serverend had Veracles geen antwoord op en deze set en werd weer verdient gewonnen door Set Up. 19-25

Een knappe 2-1 voorsprong. Maar men wou meer. En dat bleek vanaf punt 1 zien. Al gauw kwam Set Up op een mooie voorsprong te staan. Maar de stugge ploeg uit Groningen knokten zich weer terug in de set. Een time out van Set Up hielp zodat men weer scherp het veld in ging. 18-25

Een mooie 1-3 overwinning op Twister Veracles. Set Up stijgt weer een plekje in de competitie. Volgende wedstrijd is weer een thuiswedstrijd tegen Lycurgus H2 uit Groningen.

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden