Afbeelding
Marije Jellema Fotografie

Trouwfotografen zetten een prachtige styled shoot neer

Algemeen

Het leek afgelopen zaterdag even op een locatie uit een film. Prachtige bruidsboeketten, een naked weddingcake en schitterende bruidsjurken. Alles was tot in de puntjes geregeld om een prachtige Bohemian Chic bruiloft in scene te zetten.

Marije Jellema uit IJsselmuiden (Marije Jellema Fotografie) organiseerde samen met twee collega-fotografen Hanneke Bloem en Hanna Wursten deze styled weddingshoot. Koppels die binnenkort in het huwelijksbootje stappen krijgen hiermee een goed beeld van de mogelijkheden binnen de regio. Regionale ondernemers werkten aan deze styled shoot mee en hebben samen de handen ineen geslagen om iets prachtigs neer te zetten. "Het is geweldig om te zien hoe iedereen enthousiast was en hoe de eerste reacties zijn, prachtig wat wij als ondernemers met elkaar hebben weten neer te zetten!"

De leveranciers uit Kampen/IJsselmuiden: Natuurlijk Rosalie (bruidsboeket en tafelboeket, IJsselmuiden), Joh's taarten (bruidstaart, IJsselmuiden), Salon Just You (haarstyling, IJsselmuiden), Vanessa Martis (make-up, Kampen), Jeroen Strijker (videograaf, IJsselmuiden), Marije Jellema Fotografie (fine art bruidsfotograaf, IJsselmuiden)

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21